În curs de procesare...

Unior Tepid – o participare remarcabila la ConstructExpo

Unior Tepid, lider in distributia sculelor de mana profesionale pe piata din Romania, a anuntat in cadrul participarii la ConstructExpo deschiderea unui nou Centru Unior Tepid, la Bucuresti, unde este prezentata intreaga gama de scule oferita, scule existente in permanenta pe stoc.


Centrul se afla in zona Kaufland Dristor – str. Marius Emanoil Buteica nr. 9, si este dedicat in primul rand membrilor Centrului National de Scule, celor care doresc sa utilizeze scule de calitate industriala. Locatia strategica a noului centru are ca scop consolidarea prezentei Unior Tepid in Bucuresti si ofera posibilitatea vizualizarii si testarii intregii game oferite in cadrul celor peste 30 de programe pe care Unior Tepid le distribuie in Romania.


Unior Tepid a dedicat una dintre zilele participarii la expozitie prezentarii de scule din programele de nisa, in regim de lucru: burghiele Diager cu adresabilitate, in special, in domeniul constructiilor, sculele pentru bicicleta Unior, sculele pentru prelucrarea lemnului – Elbe si programul de scule pentru industria aviatica de la Snap-on, prezentat de catre reprezentantul companiei americane pentru Europa Centrala – Nikolaos Avagianos.

 

Specialistii din diverse domenii, prezenti la eveniment, au avut ocazia sa cunoasca in detaliu aplicabilitatea sculelor din cele 4 programe si au testat personal intreaga gama de scule pusa la dispozitie pe parcursul prezentarii. La finalul evenimentului toti participantii au primit cate un cadou de la Unior Tepid, impreuna cu noul catalog de scule.

 

Prezent de 12 ani pe piata din Romania, Unior Tepid, membru fondator al Centrului National de Scule, ofera cea mai bogata gama de scule de mana aflate pe stoc si livrare imediata. Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale de la care Unior Tepid nu se abate, mentinandu-si statutul de lider pe piata sculelor de mana din Romania.