În curs de procesare...

Bine ati venit pe site-ul UNIOR - TEPID

Chiar de la infiintare, UNIOR TEPID si-a selectat de pe piata mondiala un manunchi de producatori de scule de mana profesionale, pe care ii reprezinta in baza unor contracte de distributie exclusiva si a caror imagine o promoveaza pe piata romaneasca asemenui unui "bun conducator de..."


Desi aparent importul este o operatiune banala, la indemana oricui, in realitate programele promovate reprezinta centrul de greutate al activitatii si dau sau nu perenitate acesteia.

Succesul firmei UNIOR TEPID , pe langa faptul ca este formata dintr-o echipa dinamica, tanara si total dedicata promovarii si omogenizarii programelor pe care le reprezinta in Romania, consta indeosebi in profesionalismul si complexitatea programului central - UNIOR aflat intr-un permanent proces de innoire, in modernitatea sa in ceea ce priveste design, tehnologie, procese de fabricatie, produse noi; de asemenea asamblarea, etichetarea, generalizarea codurilor de bare, intr-un cuvant puterea programului insusi. Raportul pret / calitate cel mai bun de pe piata constituie baza perenitatii acestuia, UNIOR fiind un program care si-a format deja in Romania prima generatie de fani.

Asadar, sculele de mana profesionale UNIOR se vand aparent singure. Piata romaneasca a devenit practic dependenta de ele. Afla mai multe despre cel mai mare distribuitor de scule de mana...

 

 


Lista scule 2011 (PDF, 77.8 MB)


Lista Aditionala 2011 (PDF, 69.4 MB)


 

Prezentare Elbe

Depanare biciclete cu scule UNIOR